18/04/2020
PR bij HL België draait op volle toeren.

 

Na een nationale rondvraag vanuit HL België merken we bij onze leden én koppels een enorme frustratie van onwetendheid. Mensen willen duidelijkheid, ook al betekent dit een negatieve uitkomst.

De situatie op dit moment is onhoudelijk geworden waarbij koppels die plannen hadden in juli en augustus hun feest annuleren of verplaatsen uit voorzorg. Door een gebrek aan communicatie van de overheid uit, dreigde de agenda's van vele leveranciers leeg te komen in de zomermaanden. Daar in de laatste week ook meer annulaties en verplaatsingen binnenkomen voor juli en augustus, moesten we nu wel uit ons kot komen.

Als antwoord op de huidige problematiek heeft HL België haar netwerk rond de media ingeschakeld. Via een persbericht vragen we duidelijkheid aan de Nationale Veiligheidsraad en de Vlaamse regering. Het doel : 'bespreek de huwelijkssector op de veiligheidsraad van volgende vrijdag!'

Met de hulp van de media kan HL België de druk opvoeren om dit doel te realiseren. In slechts 2 uren tijd, na publicatie van ons persbericht, hebben zowel de radiostations als de nationale nieuwszenders als de online media het verhaal verspreid.

Vanaf vandaag kan u onze oproep voor meer duidelijkheid beluisteren op QMusic, MNM, StuBru, VRT en bekijken op de nieuwsuitzending van VTM en op ÉÉN.

Verder ook te lezen in Franstalige en Engelse media. Voor alle artikels verwijs ik u graag door naar de link in bio op onze Instagram account.