Wedding Planners Club 05
Toon Deelnemers


HL BELGIË lanceert een nieuw concept om wedding planners te ondersteunen.

Inhoud:

Wedding planning, het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Als wedding planner kom je in contact met heel wat mensen maar toch kan het een zeer eenzame job zijn. Daar wil HL België verandering in brengen.

We organiseren elke 2 maanden get-togethers en nodigen af en toe inspirerende collega’s uit om alles wat je nauw aan het hart ligt te kunnen bespreken. Dit zijn gezellige avonden waar je met elkaar een babbeltje kunt slaan, je verhalen kunt vertellen of jouw ervaringen kan aftoetsen met collega's. Bovendien is deze get-together een plaats waar wedding planners kunnen discussiëren over de uitdagingen en struikelblokken in onze sector en zonodig elkaar steunen.

De get-togethers vinden 2-maandelijks plaats, telkens op de eerste donderdagavond van de maand, dit hoeft niet steeds op dezelfde locatie te zijn en is gratis voor Premium leden van HL België. 

De eerste get-together vindt plaats op donderdag 2 mei 2019, en dit in gezelschap van modeontwerper Nicky Vankets. HL België sprak onlangs met hem over onze huwelijkssector en hij sloeg meteen de nagel op de kop: “We hebben allemaal te maken met dezelfde problemen, oplossingen en klanten. Iedereen heeft zijn eigen job en die exclusiviteit moeten we behouden, maar het wordt toch weleens tijd om de koppen bij elkaar te steken.” Het volledige interview kunt u hier lezen.

Kortom, het wordt tijd dat wedding planners meer steun krijgen in deze sector!

Deze praatgroep is voor positieve en inspirerende wedding planners waar een goede relatie centraal staat. Om lid te worden van de Wedding Planners Club kan je een aanvraag sturen (te vinden onderaan deze pagina). We bekijken uw aanvraag en indien goedgekeurd, ontvangt u de link om zich in te schrijven voor de eerste get-together. 

 

Voor wie:

De Wedding Planners Club is enkel toegankelijk voor ervaren wedding planners.

Concept:

Drinks only! 

Wanneer

2 mei 2019 vanaf 19h tot ...

Waar: 

At Nicky's Place
Paardenweideweg 1
3511 Kuringen

Datum
02/05/2019
Begin/eind uur
19.00 - 23.00
Spreker
Nicky Vankets
Taal
Nederlands

Meld je aan voor dit evenement

  • Registreer voor evenementen
  • Blijf op de hoogte van je inschrijvingen
  • Vergroot jouw netwerk

Word lid en geniet van de voordelen

  • -
  • Uw bedrijf in de database
  • Registreer uw bedrijf voor de WIA's

Attendee's
Bedrijven Sector Website
WonderWeddings Wedding Planner
Excellence Weddings Wedding Planner
Elegant Events Wedding Planner
Pop the question Wedding Planner
Wauw events Flower Design