01/06/2020
BridesClub, voor koppels met trouwplannen ♥


Wie trouwplannen heeft voor dit jaar of volgend jaar, kan sinds kort met vragen daarover terecht op een platform gecreëerd door wedding planners.

"We helpen je met de voorbereiding van je droomdag aan de hand van je vragen maar ook via onze tips en adviezen. We reiken je de oplossing aan voor je probleem en geven concreet advies in het plannen en stylen van je feest. Geloof ons, na het lezen van onze tips voel je je de gelukkigste bruid-to-be met alle touwtjes steevast in handen!"

"We krijgen zelfs telefoontjes van de vaders van bruiden die het leed niet meer aankunnen. Ze wensen het beste voor hun dochters, maar heel soms ontstaan er toch problemen met leveranciers. Als de dochter het niet ziet zitten om met mondmaskers te trouwen bijvoorbeeld en daardoor hun feest wil verplaatsen, moet ze de feestzaal nog overtuigen. En daar wringt soms het schoentje. We krijgen dan ook de wanhopige vraag over hoe ze dit kunnen oplossen en waar ze terecht kunnen." 

En dat allemaal aan een waanzinnig lage prijs van 125€ (voor een goede wedding planner betaal je gemiddeld 3.500€). Daarbovenop hebben we onderhandeld met superfijne leveranciers uit België zodat je via de BridesClub kortingen kan vragen aan fotografen, verhuurbedrijven, grafisch designers, enz. Je haalt zo je lidmaatschap eruit! Maar het wordt nog beter! In tijden van corona willen we zeker zijn dat we alle bruiden ondersteunen. Daarom is er beslist om een korting toe te kennen van 50% en betaal je maar 75€ voor een volledig jaar! 

Een jaar lang zorgeloos plannen mét ondersteuning van wedding planners? Sluit je aan bij de BridesClub.
Bruidskoppels kunnen hiervoor terecht op www.bridesclub.be.