Samen ondernemen met HL België.


Ondernemen doe je voortaan niet meer alleen. Via je lidmaatschap van HL België doe je een beroep op het grootste netwerk in de huwelijkssector, krijg je relevante informatie en concrete steun als het net iets minder goed gaat.

Daarnaast bieden we evenementen aan die je groei een boost geven. We nodigen je uit op periodieke tijdstippen om samen met je collega’s te genieten van een fijne avond. Het is bewezen dat netwerken op een informele manier positief is voor een bedrijf.

De leden van HL België krijgen extra visibiliteit op onze website waar zij zichzelf of hun bedrijf kunnen voorstellen aan de hand van een foto en tekst. Hierdoor krijg je een beter ranking resultaat op Google. Maar ook via de sociale media kanalen van HL België verspreiden we regelmatig nieuws over onze leden.

Dankzij de bijdrage dat HL België verleent aan Unizo, ontvangen we specifieke informatie voor beroepsorganisaties die we op ons beurt verspreiden onder de leden. Van alles wat relevant is voor onze sector, worden leden als eerste op de hoogte gesteld. Het is eerder reeds bewezen dat de informatie die we verspreiden, daags vóór publicatie in de media, reeds in de mailbox zit van onze leden. 

Wil je graag relevante informatie ontvangen over jouw sector? Je kan lid worden door je aan te melden via Lid worden.