Magical Weddings

Wedding Planner

Magical Weddings, dat zijn wij, Matthias & Michiel.

Twee dertigers uit Hamme (Oost-Vlaanderen) die hun leven recent een nieuw élan hebben gegeven.

 

Na ruim zeven jaar samenzijn stelde Michiel in 2018 dé vraag der vragen en konden de voorbereidingen voor de eigen bruiloft starten. In die voorbereidingsperiode groeide de wens bij Matthias om ook andere koppels de mooiste dag van hun leven te bezorgen. Vertrekkend vanuit ons eigen verhaal, de liefde voor elkaar en persoonlijke ervaringen willen wij verloofde koppels graag met raad en daad bijstaan.

 

Een mooi voorbeeld daarvan is het bedrijfslogo, dat ook het logo was voor ons eigen huwelijksfeest. Het logo staat niet alleen voor Magical Weddings, maar uiteraard ook voor Matthias & Michiel. Professioneel gezien hebben we beiden een ander pad bewandeld, maar nu kruisen de wegen.

 

Na een bijscholing is Matthias nu een gediplomeerd Wedding Planner. Verder kan hij beroep doen op een stevige dosis ervaring als Customer Service medewerker: plannen, organiseren en communiceren zit hem dus duidelijk in het bloed. Ook Michiel gooit al zijn talenten in de strijd om van jullie huwelijksdag iets magisch te maken. Als Customer Service Manager is hij het gewend om leiding te geven en probleem-oplossend uit de hoek te komen. Vanuit zijn achtergrond in de grafische vormgeving is hij ook dé geknipte persoon om het grafische aspect van jullie bruiloft onder handen te nemen.

 

Kortom, zoeken jullie een liefdevol, betrouwbaar en professioneel koppel dat van jullie huwelijksdag een onvergetelijk en magisch moment kan maken? Dan zijn jullie bij Magical Weddings aan het juiste adres!

Email
info@magical-weddings.be
Location
Broekstraat 24 9220 Hamme

Wedding Planner

Do you also want the big day of your clients to be stress free? These wedding planners help organise a dream wedding while also managing the budget. This way couples have more time for each other and you can focus on your part of the job. Click on the photos and discover their style.