DATABASE VAN BELGISCHE BEDRIJVEN IN DE HUWELIJKSSECTOR
Alles tonen

Bridal Cake Designer


Trouwen en bruidstaarten worden vaak in 1 adem genoemd. Of je nu voor een traditionele bruidstaart gaat of voor een alternatief als een dessertenbuffet, het blijft een belangrijk onderdeel van het huwelijksdiner. Wij hebben voor u geproeft en getest en dit zijn de beste bruidstaartenleveranciers in België. En boy o boy wat een talent!

Alles tonen

Bridal Fashion


Een klassieke strapless, romantische A-lijn of oudroze baljurk? Met sluier of zonder sluier? Een strikje of toch liever een stropdas? Ook hier heb je heel wat mogelijkheden. Laat jullie klanten adviseren door deze schitterende ontwerpers of hun experten!

Alles tonen

Catering Company


Trouwen en bruidstaarten worden vaak in 1 adem genoemd. Of je nu voor een traditionele bruidstaart gaat of voor een alternatief als een dessertenbuffet, het blijft een belangrijk onderdeel van het huwelijksdiner. Wij hebben voor u geproeft en getest en dit zijn de beste bruidstaartenleveranciers gebundeld in één categorie. En boy o boy wat een talent!

Alles tonen

DJ


Een dj inhuren voor een huwelijksfeest is een must. Deze muzikale talenten kunnen hun playlist aanpassen aan de stijl van de klanten en een ervaren dj weet bovendien iedereen aan het dansen te brengen. Ontdek de dj’s hier. Let’s get this party started.

Alles tonen

Dranken Cateraar


Dranken cateraar

Alles tonen

Entertainment


Sommige koppels onderschatten het belang van entertainment op hun speciale dag. Een professionele entertainer bezorgt gasten niet alleen de tijd van hun leven, hij brengt ze ook samen. Nieuwsgierig naar wat deze talenten kunnen? Neem hier een kijkje.

Alles tonen

Flower Design


Het kiezen van de juiste bloemen lijkt misschien gemakkelijk, maar niets is minder waar. Zorgvuldig ontworpen bloemstukjes geven een final touch aan de tafelsetting waardoor een huwelijk heel wat eleganter en romantischer wordt. Deze vakkundige eventfloristen werken uitsluitend met verse bloemen op de grote dag en werken graag in onderaanneming voor jouw klanten!

Alles tonen

Graphic Design


Door de uitnodiging kunnen de gasten al een glimp opvangen van hoe de huwelijksdag eruit zal zien. Of iemand nu de laatste trends wil volgen of lekker out-of-the-box wil denken, deze grafisch ontwerpers creëren een look die perfect bij jullie klanten past en laten al het drukwerk professioneel samenvloeien.

Alles tonen

Hair & Make-up


Professionele make-upartiesten en haarstylisten zorgen ervoor dat koppels er de hele dag goed uit zien. Zij weten welke kleuren, kapsels en producten het best bij hun gezicht en huid passen. Dankzij deze toppers straalt iedereen!

Alles tonen

Jewellery


Geen huwelijk is compleet zonder trouwringen. Ze zijn een eeuwenoude traditie en misschien wel de belangrijkste herinnering. Geef jullie klanten dus voldoende tijd om te beslissen en laat ze bijstaan met de goede raad van deze topjuweliers. Want de mogelijkheden zijn eindeloos!

Alles tonen

Live Music


Er zijn verschillende dingen die een huwelijk onvergetelijk maken en een dansvloer vol gasten is er zeker één van. Over deze fenomenale liveoptredens zal nog jaren gepraat worden, vooral omdat ze iedereen ontroeren of urenlang entertainen want ook tijdens een kerkhuwelijk of ceremonie brengt live muziek de warmte en gezelligheid binnen.

Alles tonen

Master of Ceremonies


Ceremoniemeesters zijn echte organisatietalenten en staan garant voor het in goede banen leiden van een huwelijksdag. Ze fungeren ook als aanspreekpunt voor gasten en personeel zodat niemand zich op de dag zelf druk hoeft te maken. Wat jouw job ook is voor het bruidspaar, schakel een ceremoniemeester in om al deze praktische taken op zich te nemen!

Alles tonen

Media


Op zoek naar het grootste online platform waar maandelijks meer dan 85.000 feestvierders naartoe surfen? Of naar het meest gelezen bruidsblad van België? Of ben je net op zoek naar een beurs om potentiële klanten te bereiken? Ontdek hier de mogelijkheden!

Alles tonen

Rental Company


Doe beroep op een verhuurbedrijf om het meeste uit het budget te halen. Aan een fractie van de winkelprijs kan je zoveel meer realiseren. Van tafels en stoelen tot photobooths en wagens, na slechts enkele muisklikken is alles geregeld zonder dat je jouw kantoor moet verlaten! Daarenboven heb je zelf geen opslagkosten of sta ja niet uren te poetsen!

Alles tonen

Story Teller


De storytellers hebben misschien wel de belangrijkste job van allemaal ;). Ervoor zorgen dat koppels daadwerkelijk trouwen! Ze vertellen het verhaal van jullie klanten en creëren de sfeer die net zo uniek is als hun liefde voor elkaar. Onmisbaar op een niet-traditioneel huwelijk. Deze pareltjes zorgen alvast voor de mooiste en meest ontroerende huwelijksceremonie ooit.

Alles tonen

Videographer


Met een huwelijksvideo herbeleven jullie klanten hun huwelijk van begin tot eind en voornamelijk de momenten die ze niet van dichtbij hebben kunnen volgen. Een niet te onderschatten herinnering voor later.

Alles tonen

Wedding Photographer


Een huwelijk blijft een leven lang in het geheugen zitten en dit onder andere door de ontelbare foto’s. Deze creatieve en gepassioneerde fotografen leggen de belangrijkste momenten van een huwelijk vast zodat jullie klanten die dag telkens kunnen herbeleven! Zij zijn er zich ook van bewust hoe belangrijk dit is voor júllie portfolio en zorgen voor enkele mooie sneak peeks in no-time.

Alles tonen

Wedding Planner


Wil je ook dat de grote dag van jouw klanten stressvrij verloopt? Deze weddingplanners helpen bij het plannen van een droomhuwelijk en houden tegelijkertijd het budget op peil. Zo hebben de koppels ook meer tijd voor elkaar en kan jij je concentreren op jouw deel van het werk. Klik snel op de foto’s en ontdek hun stijl.

Alles tonen

Wedding Stylist


Als het over het ontwerpen van een huwelijk gaat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Maar soms is kiezen overweldigend en de voorbereiding tijdrovend. Schakel daarom een weddingstylist in die op basis van de visie van jullie klanten één geheel creëert. In onze buurlanden is het samenwerken tussen een weddingplanner en een weddingstylist reeds helemaal ingeburgerd.

Alles tonen

Wedding Venue


Een cruciale beslissing die alle verloofde koppels moeten maken, is die van de locatie. Een trouwlocatie is meer dan alleen een plaats om te trouwen, ze zet ook de toon voor de hele huwelijksdag. Wanneer de gasten arriveren, moeten ze meteen onder de indruk zijn en de vibe voelen die het bruidskoppel nastreeft. Op deze memorabele locaties beleven ze zonder twijfel de mooiste dag van hun dromen.