DATABASE VAN BELGISCHE BEDRIJVEN IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen verschillende leveranciers. Deze bedrijven werken in onderaanneming voor uw bedrijf en helpen mee om het totaalplaatje te realiseren. Door een collega-leverancier in te huren, kan u zich concentreren op uw deel van het werk. Ontdek alle gespecialiseerde bedrijven hier.  

Alles tonen

Catering Company


Huwelijkscateraars mogen zeker niet ontbreken op de grote dag. Of uw klant nu de voorkeur geeft aan een informeel buffet of een formeel diner, deze fantastische cateraars maken een heerlijk menu dat de gasten niet snel zullen vergeten. Zij werken geheel zelfstandig zodat jij je kan concentreren op jouw werk.

Alles tonen

DJ


Een dj inhuren voor een huwelijksfeest is een must. Deze muzikale talenten kunnen hun playlist aanpassen aan de stijl van de klanten en een ervaren dj weet bovendien iedereen aan het dansen te brengen. Ontdek de dj’s hier. Let’s get this party started.

Alles tonen

Dranken Cateraar


Op uw feesten kunnen uiteraard de drankjes en bijhorende professionele bediening niet ontbreken. Of het nu een lekker gin is of alcoholvrije cocktails, een feestje zonder drank is ondenkbaar. Van glaswerk, mobiele barren tot bediening, deze dranken cateraars zorgen voor alles.

Alles tonen

Entertainment


Sommige koppels onderschatten het belang van entertainment op hun speciale dag. Een professionele entertainer bezorgt gasten niet alleen de tijd van hun leven, hij brengt ze ook samen. Nieuwsgierig naar wat deze talenten kunnen? Neem hier een kijkje.

Alles tonen

Media


Op zoek naar het grootste online platform waar maandelijks meer dan 85.000 feestvierders naartoe surfen? Of naar het meest gelezen bruidsblad van België? Of ben je net op zoek naar een beurs om potentiële klanten te bereiken? Ontdek hier de mogelijkheden!

Alles tonen

Rental Company


Doe beroep op een verhuurbedrijf om het meeste uit het budget te halen. Aan een fractie van de winkelprijs kan je zoveel meer realiseren. Van tafels en stoelen tot photobooths en wagens, na slechts enkele muisklikken is alles geregeld zonder dat je jouw kantoor moet verlaten! Daarenboven heb je zelf geen opslagkosten of sta ja niet uren te poetsen!

Alles tonen

Story Teller


De storytellers hebben misschien wel de belangrijkste job van allemaal ;). Ervoor zorgen dat koppels daadwerkelijk trouwen! Ze vertellen het verhaal van jullie klanten en creëren de sfeer die net zo uniek is als hun liefde voor elkaar. Onmisbaar op een niet-traditioneel huwelijk. Deze pareltjes zorgen alvast voor de mooiste en meest ontroerende huwelijksceremonie ooit.

Alles tonen

Videographer


Met een huwelijksvideo herbeleven jullie klanten hun huwelijk van begin tot eind en voornamelijk de momenten die ze niet van dichtbij hebben kunnen volgen. Een niet te onderschatten herinnering voor later.

Alles tonen

Wedding Planner


Wil je ook dat de grote dag van jouw klanten stressvrij verloopt? Deze weddingplanners helpen bij het plannen van een droomhuwelijk en houden tegelijkertijd het budget op peil. Zo hebben de koppels ook meer tijd voor elkaar en kan jij je concentreren op jouw deel van het werk. Klik snel op de foto’s en ontdek hun stijl.

Alles tonen

Wedding Venue


Een cruciale beslissing die alle verloofde koppels moeten maken, is die van de locatie. Een trouwlocatie is meer dan alleen een plaats om te trouwen, ze zet ook de toon voor de hele huwelijksdag. Wanneer de gasten arriveren, moeten ze meteen onder de indruk zijn en de vibe voelen die het bruidskoppel nastreeft. Op deze memorabele locaties beleven ze zonder twijfel de mooiste dag van hun dromen.