BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Entertainment


Sommige koppels onderschatten het belang van entertainment op hun speciale dag. Een professionele entertainer bezorgt gasten niet alleen de tijd van hun leven, hij brengt ze ook samen. Nieuwsgierig naar wat deze talenten kunnen? Neem hier een kijkje.
Kim Dèrvan - Magical Entertainment

Kim Dèrvan, uw tafelgoochelaar die verwondering tovert op alle feesten en events. Geen bestofte goocheltrucs met hoge hoeden en konijnen, maar wel pure magie en close-up illusies met een vleugje humor, een stevige portie creativiteit en vingervlugheid. Maak kennis met de kracht van close-up goochelen tijdens recepties, feesten en events! Kim tovert onder de neus en in de handen van uw verwonderd publiek en opent de deuren van een nieuwe realiteit. Bent u er klaar voor?

Photobus Bulli

The perfect photobooth for the perfect party ! Een moderne photobooth in een vintage 1974 Volkswagen bus. Hét gespreksonderwerp tijdens jouw feest. Elke gast neemt een gepersonaliseerde foto mee van jouw evenement genomen in de VW photobooth. Ongetwijfeld de leukste en hipste photobooth van België. De foto's worden tijdens jouw evenement uitgedeeld en de gasten kunnen de foto's ook delen via sociale media of opvragen per mail. Een leuk aandenken aan jouw feest!