BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Bridal Fashion


Een klassieke strapless, romantische A-lijn of oudroze baljurk? Met sluier of zonder sluier? Een strikje of toch liever een stropdas? Ook hier heb je heel wat mogelijkheden. Laat jullie klanten adviseren door deze schitterende ontwerpers of hun experten!
Ayanne

Ayanne is een open atelier in hartje Gent. Dames kunnen er op afspraak terecht voor avond- en bruidskledij op maat. Ayanne werkt enkel met hoogkwalitatieve stoffen en hanteert een uiterst fijne afwerking. Ieder stuk wordt exclusief in het couturesalon vervaardigd. U wordt er hartelijk ontvangen in een vertrouwde warme sfeer.

Herenmode De Waele

De verleidelijke bruidegom in trouwkostuum De Waele staat garant voor je stijlvolle trouwkostuum Met of zonder das, strik, of manchetknopen? We stellen graag je volledige trouwkostuum samen. De Waele geeft persoonlijk advies! Het hele ‘De Waele’-team neemt graag de verantwoordelijkheid om je als klant een look te geven die bij je past. Je wordt persoonlijk ontvangen en begeleid in jouw keuze met oog voor ieder detail.

Madame Seguin

Zacht, warm en elegant. Een bruid zal haar kasjmier sjaal of vestje niet alleen koesteren op haar huwelijksdag maar ook lang en gelukkig daarna.

Nicky Vankets

LUXURY, CRAFTSMANSHIP AND 100% MADE IN BELGIUM.