BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Jewellery


Geen huwelijk is compleet zonder trouwringen. Ze zijn een eeuwenoude traditie en misschien wel de belangrijkste herinnering. Geef jullie klanten dus voldoende tijd om te beslissen en laat ze bijstaan met de goede raad van deze topjuweliers. Want de mogelijkheden zijn eindeloos!
Annelies Weinberger

Op maat gemaakte trouwingen speciaal voor jou ontworpen. We bespreken samen jullie voorkeuren en de mogelijkheden en komen zo tot een persoonlijk ontwerp in jullie budget. Uniek en met de hand gemaakt.

KUBINI

KUBINI presenteert KUBINI GOLD, een reeks verlovings- en trouwringen in massief goud die steeds vertrekken vanuit een sterk concept of vormelijk onderzoek. We gaan op zoek naar een verhaal en symboliek in het ontwerp zonder de eenvoud en het tijdloze karakter van de ring uit het oog te verliezen. De ontwerpen zijn zo opgebouwd dat elke ring volledig gepersonaliseerd kan worden.

LunaLotta

Winnaar van de WIA's 2019 - categorie Best Jeweller 2019 Reeds 5 jaar gespecialiseerd in maatwerk en sinds 2018 gelanceerd met een eigen collectie. Naast de collectie in de webshop, ontwerp ik verlovingsjuwelen, trouwringen en rouwjuwelen op maat.

Nd jewelry

Juweelontwerper en goudsmid. gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke verlovings- en trouwringen .

Saskia Shutt

Saskia creates beautiful unique handmade engagement, wedding and eternity rings to order in Fairmined gold (responsible mining resources). She also offers a remodelling service of your old gold jewellery and realises your unique dream jewellery