BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Catering Company


Huwelijkscateraars mogen zeker niet ontbreken op de grote dag. Of uw klant nu de voorkeur geeft aan een informeel buffet of een formeel diner, deze fantastische cateraars maken een heerlijk menu dat de gasten niet snel zullen vergeten. Zij werken geheel zelfstandig zodat jij je kan concentreren op jouw werk.
Amuse Amusant

‘AMUSE’, verwijst naar de heerlijke hapjes en gerechten die we voor jouw feest bereiden & ‘AMUSANT’ naar de sfeer die we daar rond creëren. Unieke concepten voor uw feest: van intiem privédiner tot groot event. Elke festiviteit steunt op 3 pijlers: catering – styling – planning. Die bieden we aan als pakket of elk apart. Steeds op maat volgens gelegenheid, budget, locatie…

B's Smoke & Fire

Met onze 2 concepten B's Smoke & Fire en B's Quality streetgrill, kunnen wij elk feest verzorgen van 25 tot 1000 personen. Late night Snack, uitgebreide menu, drank en bediening, u noemt of vraagt het maar en wij zorgen steeds voor een kwalitatieve en overheerlijke sensatie, net iets anders en visueel een spektakel!

Food and Passion

All-in event catering op maat op de meest unieke locaties.

PUUR Catering

PUUR Catering is een recent opgestart (april 2019) bedrijf dat gegroeid is uit de ervaring van feestzaal De Lage Vuurse welke we reeds sinds 2008 uitbaten. Sinds 2008 verzorgen we trouwfeesten in de eigen locatie en op externe plaatsen, maar door de sterke groei, hebben we nu onze feestzaal en catering opgesplitst om zo nog meer te kunnen specialiseren in catering. Met veel passie en goesting verzorgen we graag jullie feesten! Joke en Christophe.

Silverspoon

Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding! "Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest. Het geheim van een schitterend feest schuilt niet in het budget maar in het perfect op elkaar afstemmen van de locatie, het thema, de aankleding, de materiaalkeuze en het menu. Streven naar een climax en het inbouwen van verrassingselementen zorgen voor extra ambiance."

Very Food Catering

Very Food Catering is ondertussen al geruime tijd gespecialiseerd in de catering voor huwelijksfeesten… Wij starten altijd vanuit jullie persoonlijke wensen en budget en creëren daarrond een op maat gemaakt, origineel en onvergetelijk huwelijksfeest... Very Food Catering staat voor hedendaags, verrassend, verfrissend, vriendelijk en professioneel met oog voor elk detail...