BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Storyteller


De storytellers hebben misschien wel de belangrijkste job van allemaal ;). Ze werken een volledige ceremonie uit in samenwerking met jullie klanten. Ze vertellen hun verhaal tijdens een ceremonie en creëren de sfeer die net zo uniek is als hun liefde voor elkaar. Onmisbaar op een niet-traditioneel huwelijk. Deze pareltjes zorgen alvast voor de mooiste en meest ontroerende huwelijksceremonie ooit.
Fianna

Laat het verhaal van jullie liefde sprankelen in een warme ceremonie die je op het lijf is geschreven. Jullie wensen zijn onze leidraad voor een hartelijke viering waar je helemaal in thuiskomt.

Trouwburo Karo

Samen met koppels creëer ik prachtige herinneringen.

Aurianne Degrave

Pour moi, une célébration laïque doit être le reflet de votre couple. Ce moment unique est à vous, et il est primordial de vous sentir à l’aise avec la cérémonie qui va être célébrée. Avec chaque couple, j’essaie de retracer leur histoire pour pouvoir construire une cérémonie à l’image des futurs mariés. Je suis présente à vos côtés pour écrire et créer cette cérémonie qui sera le moment clef de votre union.

Fairytale Moments

Jullie ceremonie met een vleugje magie

Live4Love

LIVE4LOVE: omdat je leven je lief is!

Tine De Donder

Luisteren, lachen, genieten. Fijn trouwen. Echt trouwen.

Ume Walks

Trouwen in een huwelijkslabyrint. Het is uniek binnen Europa. Ume Walks begeleidt het trouwritueel obv een eigen ontworpen trouwlabyrint. Dit labyrint is heel bewust ontworpen zodat er zowel ruimte is voor het individu als voor het koppel. De zielen van het koppel versmelten en behouden hun eigenheid.

Woorden van Eva

Vier de liefde met een persoonlijke ceremonie. Uitbundig of intiem. Met humor en symboliek. Luchtig en niet melig. Als professioneel verhalenverteller vertel ik jullie verhaal op een unieke manier. Een moment van zindering dat jullie altijd zal bijblijven. Mijn stijl: warm - puur - authentiek