Fianna

Storyteller

Fianna is ceremoniespreker voor een op en top persoonlijke beleving van jullie huwelijksmoment.

Laat het verhaal van jullie liefde sprankelen in een warme viering die je op het lijf is geschreven! 

Bezegel je keuze voor elkaar zoals je hart je ingeeft: anders dan anders, gemoedelijk, romantisch, met traditionele accenten of een speelse twist…, de sfeer die het best aansluit bij je gevoel. Samen werken we toe naar een ceremonie die treffend weerspiegelt wie jullie zijn. En als de grote dag daar eindelijk is… zullen Fianna's vertellingen en impressies je verhaal in puurheid doen stralen. Zoals een oesterschelp die opengaat, en de parel binnenin voluit laat schitteren!

Goesting om te gaan voor die zalige trouwceremonie waar je helemaal in thuiskomt? Dan wil ik jullie graag leren kennen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat ik voor jullie kan betekenen.

E-mail
bea@fiannaceremonies.be
Locatie
Borchtstraat 47 2800 Mechelen

Storyteller

De storytellers hebben misschien wel de belangrijkste job van allemaal ;). Ze werken een volledige ceremonie uit in samenwerking met jullie klanten. Ze vertellen hun verhaal tijdens een ceremonie en creëren de sfeer die net zo uniek is als hun liefde voor elkaar. Onmisbaar op een niet-traditioneel huwelijk. Deze pareltjes zorgen alvast voor de mooiste en meest ontroerende huwelijksceremonie ooit.