BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Videographer


Met een huwelijksvideo herbeleven jullie klanten hun huwelijk van begin tot eind en voornamelijk de momenten die ze niet van dichtbij hebben kunnen volgen. Een niet te onderschatten herinnering voor later.
FRIS Wedding Films

Bij FRIS geloven we erin dat een trouwfilm absoluut niet onbetaalbaar hoef te zijn! De allerhoogste kwaliteit aan een betaalbare prijs, de jonge en vernieuwende aanpak. Op onze eigen, jonge, ongedwongen en vooral FRISSE manier. We deden ons huiswerk en zagen dat een prachtige trouwfilm van de hoogste kwaliteit heel erg duur was. FRIS wil dit betaalbaar maken voor iedereen!

Jurography

Elke trouw is een uniek moment waaraan u altijd herinnerd zal worden. Dus waarom zou u deze bijzondere dag niet voor eeuwig ‘levendig’ houden? Dan kan met een trouwvideo! Zo kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven altijd opnieuw herbeleven! Het eindresultaat zal een verhalende, cinematische trouwvideo zijn met aandacht voor alle emoties en details.