Badges
Kickoff Badge
Wedding Planners Club

Decoratieverhuur.be

Rental Company


Ga je trouwen en droom je van een gepersonaliseerd trouwfeest of ceremonie? Streef je naar perfectie en besteed je veel aandacht aan stijl? Kies je favoriete stoelen, bloemen en tafeldecoratie om je feest tot in detail aan te kleden.


Decoratieverhuur is een verhuurbedrijf dat zich specialiseert in de look en feel van trouwfeesten. Of je nu een vintage of bohemian styled huwelijksfeest wenst of een luxueus feest overgoten met goudaccenten. We staan gekend voor onze flexibiliteit en kennis. Doordat we niet vasthangen aan 1 stijl kan je bij ons terecht voor jóuw persoonlijke visie en jóuw droomscenario.

Anders dan andere verhuurbedrijven hebben we ervaring in styling en wedding planning. Neem alvast een kijkje op onze site of kom het ontdekken in onze showroom (op afspraak).


// Meer dan 1000 uur praktijkervaring in styling, planning en opbouw.

// Meer dan 4000 -fantastische- stoelen.

// Meer dan 500 unieke decoratiestukken in elke stijl.

// Normale prijzen en de betere service.

// Alle werknemers hebben praktijkervaring en kunnen u zowel telefonisch als via e-mail helpen met al uw vragen.

E-mail
info@decoratieverhuur.be
Locatie
Ledezijdestraat 90 9340 Lede
Kickoff Badge
Wedding Planners Club

Rental Company

Doe beroep op een verhuurbedrijf om het meeste uit het budget te halen. Aan een fractie van de winkelprijs kan je zoveel meer realiseren. Van tafels en stoelen tot photobooths en wagens, na slechts enkele muisklikken is alles geregeld zonder dat je jouw kantoor moet verlaten! Daarenboven heb je zelf geen opslagkosten of sta ja niet uren te poetsen!