Badges
Kickoff Badge
Wedding Planners Club

Decoratieverhuur.be

Rental Company

Cynthia van Decoratieverhuur.be bracht als eerste verhuurbedrijf de witte klapstoelen naar België om verloofde koppels de huwelijksdag te geven waar ze van dromen.

In enkele jaren tijd is het assortiment uitgebreid met hedendaagse en kwalitatieve materialen met aandacht voor de wensen en noden van wedding planners, stylistes en designers. Elk jaar gaan we op zoek naar nieuwe materialen om aan ons assortiment toe te voegen zodat professionelen de mooiste stylings kunnen creëren voor hun klanten én hun portfolio.

Naast een service voor professionelen is Decoratieverhuur.be ook bereikbaar voor particulieren. Wij zitten samen met de klant en bespreken hun visie. Vervolgens doen we een voorstel inclusief opbouw en afbouw en werken we enkel met de materialen van Decoratieverhuur.be.

Decoratieverhuur.be - sinds 2012 - is opgestart door ex-wedding planner Cynthia De Clercq. 

E-mail
info@decoratieverhuur.be
Locatie
Ledezijdestraat 90 9340 Lede
Kickoff Badge
Wedding Planners Club

Rental Company

Doe beroep op een verhuurbedrijf om het meeste uit het budget te halen. Aan een fractie van de winkelprijs kan je zoveel meer realiseren. Van tafels en stoelen tot photobooths en wagens, na slechts enkele muisklikken is alles geregeld zonder dat je jouw kantoor moet verlaten! Daarenboven heb je zelf geen opslagkosten of sta ja niet uren te poetsen!