BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Flower Design


Het kiezen van de juiste bloemen lijkt misschien gemakkelijk, maar niets is minder waar. Zorgvuldig ontworpen bloemstukjes geven een final touch aan de tafelsetting waardoor een huwelijk heel wat eleganter en romantischer wordt. Deze vakkundige eventfloristen werken uitsluitend met verse bloemen op de grote dag en werken graag in onderaanneming voor jouw klanten!
Wauw events

We realiseren een concept van jullie huwelijk, werken ideeën creatief uit en verzorgen alles tot in detail.

anita dierckx

Verse bloemen op tafel in uw restaurant, een bloemstuk in uw etalage, bloemendecoraties op uw event ... Bloemen zorgen voor sfeer en klasse.

AteljeeBoekee

Ik ben Katrien en met Ateljee Boekee zorg ik voor origineel en persoonlijk bloemwerk op een huwelijk, bedrijfsevent of verjaardagsfeest. Een weelderig bruidsboeket, een prachtig aangeklede zaal met een bloemenwolk als eyecatcher, feesttafels versierd met unieke bloemencombinaties …

Flowers R me

Bloemen voor feesten, huwelijken en events.

Lots flower art

Bij LOTS zorgen we ervoor dat jouw feest volledig is opgefleurd. Op maat naar jouw wensen kleden wij jouw huwelijk aan met prachtige bloemen.

MiFleur bloem en groenatelier

MiFleur We whisper your story in flowers... Welcome in our flower world!