BEDRIJVEN ACTIEF IN DE HUWELIJKSSECTOR

 

Een geslaagde huwelijksdag is het resultaat van een vlotte samenwerking tussen huwelijksleveranciers. Bedrijven die zich minstens 1 jaar aangesloten hebben bij HL BELGIË kan je terugvinden in deze database. 

Dranken Cateraar


Op uw feesten kunnen uiteraard de drankjes en bijhorende professionele bediening niet ontbreken. Of het nu een lekker gin is of alcoholvrije cocktails, een feestje zonder drank is ondenkbaar. Van glaswerk, mobiele barren tot bediening, deze dranken cateraars zorgen voor alles.
Copperhead gin bar

Aan de hand van de gekende ‘perfect serve’ Gin & Tonics zorgt een ervaren team bartenders dat geen enkele gast nog dorst zal lijden op jouw droomhuwelijk. Alle drankjes worden aangepast naar de smaak van jouw gasten. Zij kunnen kiezen tussen drie soorten gin en enkele heerlijke Copperhead toevoegingen (energeticum, aperitivum en digistivum).

Marsjandies

Ambacht en passie staan bij Marsjandies centraal. Met de dranken van Brouwerij Verhofstede kunnen wij u de lekkerste cocktails aanbieden. Marsjandies schenkt uiteraard ook de beste mocktails, wijnen, cava’s en frisdranken. In samenspraak met de klant, voorzien wij onze cocktailtruck en/of mobiele bar. Daarnaast kunnen wij ook voor de aankleding van uw feest zorgen. Wees vrij ons te contacteren voor meer informatie.