Database of professional wedding vendors.

 

A wedding day is the result of the smooth cooperation between different vendors. These companies work on a subcontracting basis for your company and help realise the overall picture. In short, by hiring a colleague-vendor you can concentrate on your part of the job. Discover the specialised wedding vendors here.

Rental Company


Doe beroep op een verhuurbedrijf om het meeste uit het budget te halen. Aan een fractie van de winkelprijs kan je zoveel meer realiseren. Van tafels en stoelen tot photobooths en wagens, na slechts enkele muisklikken is alles geregeld zonder dat je jouw kantoor moet verlaten!
Decoratieverhuur.be

Decoratieverhuur is een verhuurbedrijf dat zich specialiseert in de look en feel van trouwfeesten. Anders dan andere verhuurbedrijven hebben we ervaring in styling en planning.

ABC-Rent

Verhuur van feestmateriaal Meubilair - Tafelmateriaal - Decoratie - Keukenmateriaal - En meer

FEESTVERHUUR VAN ROMPAEY

INSPIREREND, STIJLVOL, DUIDELIJK, BETROUWBAAR & INLEVEND. WIJ DENKEN IN MOGELIJKHEDEN EN “KAN NIET” STAAT NIET IN ONS WOORDENBOEK.

Goldfish Industries - Party Rental

Goldfish Party Rental is een jonge onderneming gespecialiseerd in de verhuur van feestmateriaal, actief in heel België. Dankzij ons breed gamma is er voor ieder wat wils, zowel voor particulieren als professionals.

Koen Deweer

De beste plek om je trouwfeest te organiseren? In een tent op je eigen locatie! Wij helpen u stap voor stap om er een geslaagd feest van te maken. Huur een stijlvolle tent of laat het totaalconcept aan ons over. Wij verzorgen alles tot in de puntjes!

Partenze

Verhuur van Startenten / Stardoubles

XtraLetter

Xtra-Letters is een jong dynamisch bedrijf gelegen te Menen - West Vlaanderen, we beschikken sedert midden 2018 over onze feestletters. We leveren en plaatsen onze letters over de gehele provincie West-Vlaanderen maar ook zijn we actief in Oost-Vlaanderen. Ook verhuren we neonsigns, champagnewals, stertenten, weddingchairs, ....