Database of professional wedding vendors.

 

A wedding day is the result of the smooth cooperation between different vendors. These companies work on a subcontracting basis for your company and help realise the overall picture. In short, by hiring a colleague-vendor you can concentrate on your part of the job. Discover the specialised wedding vendors here.

Wedding Photographer


A wedding remains in our memories for a lifetime, partly because of the countless photographs. These creative and passionate photographers capture the most important moments of a wedding so that your clients can relive that day over and over again. And they are also aware of how important this is to you!
Alexvdb

Spontane, creatieve reportages met een oog voor details en emoties.

Anne De Geyter Fotografie

Mijn stijl is een afwisselde mix van documentaire huwelijksfotografie met een vleugje dromerige portretfotografie. Ik vind het belangrijk onze reportages steeds zo spontaan mogelijk te houden met veel plezier maken in een ontspannen sfeer. Als professionele huwelijksfotograaf houd ik me tijdens een groot deel van de dag meer op de achtergrond. Tijdens de huwelijksreportage is het leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen en geef ik iets meer aanwijzingen.

Bart Geurts Fotografie

Bart Geurts Fotografie Huwelijksfotografie met een authentieke uitstraling. Pure, Spontane, Eigentijdse fotografie, met een artistieke knipoog ;-)

Bart Heleven Fotografie

Voor jullie staat de pagina van een creatieve en veelzijdige fotograaf. Van een specifiek pakket op maat tot de uitvoering en afwerking van jullie foto’s, zowel digitaal als het drukwerk, …. Dit wordt voor jullie tot in de puntjes geregeld. Anderen helpen door prachtige foto’s af te leveren en hun mooie herinneringen vast te leggen geeft mij hierbij veel voldoening. Benieuwd naar meer? Blader gerust eens door naar mijn website.

B-Artphotography

"Photography with power and passion" Net dat tikkeltje anders, waar ik mij wil voor inzetten.

Bob Baeyens Photography

Waar ik het meeste van houd als huwelijksfotograaf, is om al die bijzondere momenten te kunnen vastleggen. Een kus, een glimlach, een traan van ontroering, een liefdevolle blik...al deze kleine dingen maken dat ik mij zeer vereerd voel om al dit moois te mogen vereeuwigen op foto. Laten we alvast kennismaken!

DJ fotografie

Huwelijksfotograaf en photobooth verhuur!

Elisabeth Van Lent Photography

Als Fine Art Bruidsfotograaf werk ik met natuurlijk licht om jullie bruiloft op een elegante en tijdloze manier vast te leggen. Bruiloften in het buitenland zijn mijn specialiteit, maar ok Belgische en Nederlandse bruiloften fotografeer ik met veel plezier. Vul mijn contactformulier op mijn website in voor meer informatie!

Flowtography

Laat ons samen tijd maken voor een leuke belevenis, waarbij we inzoomen op de hetgeen de koppels verbindt. Zelf een leuke locatie op het oog? Super! Zo niet, help ik graag zoeken naar het perfecte plekje. Leuke, warme en spontane foto's - dat is waar Flowtography voor staat. Interesse om samen te werken? Stuur een mailtje naar info@flowtography.be

Fotografie bienne

BE YOU BE BIENNE

IPON

Op zoek naar een in het oog springende fotografische oplossing? IPON maakt het verschil!

John Bossaert

Wij laten ons inspireren door jullie verhaal dat we met veel passie tot leven brengen. Het gaat ons niet alleen om foto's maken, maar willen met veel hartstocht jullie mooie levensmomenten vertalen naar onvergetelijke herinneringen.

Kristof Claeys

Ik laat de mensen zichzelf zijn! Mijn geheime recept voor spontane fotografie, waardoor ik helemaal ‘onzichtbaar’ word en de juiste momenten kan vangen zonder dat je het vaak door hebt.

Laetitia Photography

Warmte, liefde, échte emoties, het leven zoals het is.

Liva Visual Storytelling

In mijn fotografie ga ik opzoek naar emotie, sfeer en licht. Wanneer deze elementen in balans zijn, haal ik er het meeste voldoening uit. Alle momenten zijn keer op keer uniek en dat zorgt ervoor dat ik elke fotosessie en reportage met hart en ziel in beeld breng.

Promofoto WoWfoto WedPic

Jarenlange ervaring, gekoppeld aan een spontane en meeluisterende fotograaf! Een waardering van 4.9/5 uit meer dan 130 reviews verdien je niet zo maar! Bekijk ons werk op onze Facebook en website!

Timothy Vermeulen Photography

Maar ik ben ook flexibel, want ik wil met mijn foto’s bovenal jouw verhaal vertellen! Daarom hecht ik veel belang aan overleg! Ik wil graag van je horen wat je verwachtingen zijn. In het geval van een huwelijksreportage is het voor mij primordiaal om te weten wat de visie en het concept van het bruidspaar is. Hebben jullie al een locatie gekozen? Samen komen we tot een uniek resultaat dat jullie levenslang zullen koesteren!

William Linthout fotografie

Huwelijksfotograaf en erkend European Professional Photograpfer uit Ternat waarvoor ieder huwelijk iets speciaals is en ik voel mij dan ook iedere keer gelukkig en bevoorrecht als ik jullie dag vol emoties mag vastleggen in beelden. Laten we mekaar dan ook graag wat beter leren kennen. Maak een afspraak en ik kom, geheel vrijblijvend, langs om kennis te maken en mijn werk en mezelf voor te stellen.

WOWEE ZOWEE photography

Visual storyteller en huwelijksfotograaf uit Gent met een liefde voor natuurlijk licht, echte momenten en spontane dansfeestjes. Wereldwijd beschikbaar.