30-04-2021
Winnares van de WIA's is beste trouwfotograaf over de hele wereld.

 

De Belgische winnares van de Wedding Industry Awards is nu ook verkozen tot beste trouwfotograaf over de hele wereld.

Begin vorig jaar mocht ze zich met haar bedrijf Lux Visual Storytellers al de beste trouwfotograaf van België noemen, dit jaar schiet ze persoonlijk een nog grotere hoofdvogel af. Carolina Mosquera werd namelijk als beste ‘Wedding Photographer’ van 2021 verkozen.

De prijs gaat uit van wedisson.com, een website die zich de thuis noemt van de beste trouwfotografen over de hele wereld. 

“Voor ons als Brugse fotografen is dit een zeer grote eer om deze prijs te mogen ontvangen”, zegt Carolina. In totaal streden 6.270 fotografen uit 75 landen mee om de titel in een wedstrijd die een heel jaar duurt.

Het nieuws vernam ze via sociale media. “Ik kon het eerst niet goed geloven”, lacht Carolina. “Ik ben nog maar vijf jaar bezig als fotograaf en dacht niet van mezelf dat ik met het niveau van de internationale toppers kon wedijveren.”

“Ik hoop dat we nog meer internationale trouwfeesten zullen mogen fotograferen dan we al deden. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk dat de koppels die voor ons kozen een extra bevestiging krijgen dat ze de juiste keuze maakten. En de erkenning van internationale fotografen is uiteraard ook niet verkeerd.”

Proficiat Carolina Mosquera van Lux Visual Storytellers met deze mooie erkenning in jouw carrière!

Bron: Het Nieuwsblad/Lux Visual Storytellers