Opera Ballet Vlaanderen

Wedding Venue

Het erfgoedgebouw van Opera Ballet Vlaanderen (OBV) - opgetrokken in neoclassicistische stijl - bevindt zich in het historische centrum van stad Gent. Het ‘Grand Théâtre’ (in de volksmond) dateert van 1840 en is dankzij de Italiaanse renaissance-invloed het unieke decor voor uw heugelijke dag. De Schouwburgstraat is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (trein, tram en bus). In de onmiddellijke omgeving en rond de Kouter is er voldoende parkeergelegenheid

Het publieksgedeelte, versierd met statige trappen en fonkelende kroonluchters, bestaat uit drie salons: Foyer, Redoute en Lully. Elke zaal heeft een eigen sfeervolle stijl en samen vormen zij een indrukwekkende negentig meter lange enfilade. Naar gelang uw noden kunnen de salons afzonderlijk geboekt worden. Ideaal dus om flexibel uw dag op te delen voor uw receptie, ceremonie en huwelijksdiner. Bovendien kan uw feest op aanvraag opgeluisterd worden met kamermuziek of dans van wereldklasse verbonden aan Opera Ballet Vlaanderen. 

Via events@operaballet.be staat een professioneel OBV-team met kennis en ervaring klaar om u vanaf aanvraag tot de laatste dans te begeleiden. Samen met onze preferentiële cateraars zorgt OBV voor een exclusieve beleving, zodat u en uw gasten kunnen terugblikken op een wondermooie herinnering en een onvergetelijke dag.

Capaciteit Foyer: van 150 personen staand en 80 personen zittend. Capaciteit Redoute: van 220 personen staand en 150 personen zittend. Capaciteit Lully: van 300 personen staand en 220 personen zittend.

E-mail
events@operaballet.be
Locatie
Schouwburgstraat 3 9000 Gent

Wedding Venue

Een cruciale beslissing die alle verloofde koppels moeten maken, is die van de locatie. Een trouwlocatie is meer dan alleen een plaats om te trouwen, ze zet ook de toon voor de hele huwelijksdag. Wanneer de gasten arriveren, moeten ze meteen onder de indruk zijn en de vibe voelen die het bruidskoppel nastreeft. Op deze memorabele locaties beleven ze zonder twijfel de mooiste dag van hun dromen.