02/05/2020
Onze leden zijn de échte helden!

 

Wij vinden jou van onschatbare waarde en jij vond onze inzet de voorbije weken belangrijk. Samen staan we dus sterker!
De huwelijkssector is een subsector van de evenementensector dat in de exitstrategie volledig los staat van elkaar. We werken hard op het familiaal karakter dat huwelijksfeesten met zich meebrengt en vragen om in het exitplan niet gelijkgesteld te worden met personeelsfeesten of andere B2B evenementen, laat staan de festivals!

Vanuit de overheid zijn we verplicht om een exitplan en sectoraal veiligheidsplan op te stellen dat specifiek gericht is op de noden van de huwelijkssector. Na 5 weken intensief werk, waar dagelijks in geïnvesteerd is, is het exitplan 2 maal bezorgd aan de overheid. De eerste maal vóór de persconferentie van 24 april en deze week een aangepaste versie waar we rekening houden met de nieuwe richtlijnen. 

We willen elke huwelijksleverancier die een bijdrage heeft geleverd en dit initatief steunt met heel ons hart en ziel bedanken. Jullie zijn de échte helden in dit verhaal! 

Voor wie nog geen bijdrage geleverd heeft, steun jij ook de huwelijkssector? Met deze bijdrage kunnen we namelijk de organisatie versterken zodat ons doel bereikt wordt; een gefaseerde heropstart waardoor een maximaal aantal beroepscategoriën terug aan het werk kunnen. 

Word lid en steun je sector!