Database of professional wedding vendors.

 

A wedding day is the result of the smooth cooperation between different vendors. These companies work on a subcontracting basis for your company and help realise the overall picture. In short, by hiring a colleague-vendor you can concentrate on your part of the job. Discover the specialised wedding vendors here.

Wedding Planner


Do you also want the big day of your clients to be stress free? These wedding planners help organise a dream wedding while also managing the budget. This way couples have more time for each other and you can focus on your part of the job. Click on the photos and discover their style.
All-By-One - Brigitte Ryckaert

Jullie zijn verloofd! Proficiat! Hoe starten jullie nu best met de organisatie van de huwelijksdag? Laat jullie begeleiden door een professionele weddingplanner met ervaring. Door het uitbouwen van een goede samenwerking, groeien we samen, stap voor stap, naar een stressloze en onvergetelijke dag. Weddings & Events, Huwelijksfotografie, Ontwerp en drukwerk, Decoratie, Ceremoniedame, Ceremoniespreker. Tot uw dienst!

Alle Gebeure wedding planning & styling

Ik ben Davy Achten, het kloppend hart en de bezieler van Alle Gebeure wedding planning & styling. Actief in de huwelijkssector sedert 2011. Ik heb een grote liefde voor het plannen en stylen van huwelijken in een stijlvol en elegant kader waarbij er in de styling veel oog is voor detail, dit zowel in België als in Frankrijk.

Amare Events

De vraag is gesteld en het organiseren van de mooiste dag van jullie leven kan beginnen! Een weddingplanner is jullie beste rechterhand hierbij. Ze zorgt ervoor dat er geen details over het hoofd worden gezien voor, tijdens en na jullie huwelijk. Amare neemt alle jullie zorgen weg omtrent het organiseren zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag.

Art'Anna Weddings & Events

As a passionate wedding planner and translator with a romantic soul, I adore celebrating the special moments in magical places and creating an authentic experience. With Art’Anna Weddings & Events, I translate your dreams into an unforgettable reality. Let me inspire you and join me for the exciting journey that is called Your Dream Wedding!

Atelier Rosé

Atelier Rosé bedenkt, organiseert, creëert, decoreert, coördineert uw feesten! Van A tot Z of een gedeelte, alles kan. Het is immers uw feest en dat mag speciaal zijn! Atelier Rosé zorgt voor een gedetailleerde voorbereiding, efficiënte communicatie, creatieve en stijlvolle uitwerking, punctuele opvolging en uiteraard een wakend oog op uw budgetplanning. U kunt bij Atelier Rosé terecht voor verschillende formules en mogelijkheden naar ieders wensen en budget.

BC Wedding Designs

Een huwelijk in jullie achtertuin, een kasteel of in het buitenland? BC Wedding Designs zorgt voor een unieke totaalbeleving, op maat van ieder bruidspaar en hun wensen. Een huwelijk organiseren tot in het kleinste detail, van styling tot het fungeren als ceremoniemeester...het kan allemaal! We storten ons met veel passie op het creëren van jullie mooiste dag!

Ceres Weddings

Wedding planning & design with a tailor-made approach. Let's envision the magic !

Christophe van der Sluis: Wedding & Events

Wedding- & Eventplanner Christophe van der Sluis maakt van uw droomhuwelijk een unieke gelegenheid en een onvergetelijke ervaring. Het wordt hoe dan ook een dag om nooit te vergeten!

Dame Blanche

Love celebrations with a pinch of rock ’n roll. Because every stress-free wedding needs a roadie. Planning, styling, coördinatie & ceremoniebegeleiding.

Elegant Events

Trouwen is een unieke belevenis en jullie droomhuwelijk tot werkelijkheid brengen, vraagt veel tijd en organisatietalent. Als ervaren weddingplanner wil ik jou in eerste instantie volledig ontzorgen en je meer quality time bieden met je verloofde, vrienden en familie. We gaan op een persoonlijke manier te werk door jullie wensen en ideëen om te toveren tot werkelijkheid.

Encharm'd

FROM “YES” TO “WOW” Het is gebeurd! De spannende aanloop, de romantische knieval, die pijnlijke antwoordtijd die een eeuwigheid lijkt te duren maar eigenlijk een nanoseconde was, de allesverlossende “JA” en de emotionele ontlading nadien. Wacht...we vergeten nog de verplichte schreeuw-het-van-de-daken-berichten aan je online én offline vrienden, kennissen en familieleden. What a time to be alive!

Event Coordinator Lore Van Glabeke

Op je grote dag wil je jezelf, familie en vrienden ontzorgen van alle regeling en organisatie die vooraf ging. Een personal assistant, jullie rechterhand, iemand die jullie grote dag coördineert en feilloos laat verlopen, en voor elk eventueel opkomend probleem, proactief een oplossing weet.

Event'L

Event'L werd opgericht in 2015 door Liesje van Haaster. Voor planning & styling tot coördinatie en zelfs storytelling van jouw event kan je bij Event'L terecht. Een persoonlijk, op maat gemaakt trouwfeest ... daar worden we blij van.

I DO Weddings and Events

Wedding Planner actief in heel België er erbuiten. We staan koppels bij met het uitwerken van een styling voor hun huwelijk, het plannen en alle bijhorende diensten op de dag zelf.

Impeccable Moments

Jullie perfecte dag dat tikkeltje extra geven, daar ga ik voor. Mijn passie voor feesten deel ik graag met jullie en met jullie gasten. Your wish is my command!

Les Fêtes de Coco

Les Fêtes de Coco is gespecialiseerd in eventsdesign & -planning en turns the ordinary into extraordinary.

Lieooh Events

Weddingplanner Event Planner Ceremoniemeester

Magical Weddings

Enthousiaste Wedding Planner die koppels graag een totaalervaring aanbiedt: over advies, styling, organisatie tot zelfs het drukwerk toe. Alles is mogelijk en elk voorstel wordt volledig op maat uitgewerkt. Indien jullie echt voor een persoonlijk en magisch huwelijk willen gaan, dan is er eigenlijk maar één adres: Magical Weddings!

Majestueus

Majestueus, Event- en weddingplanner verzorgd jouw mooiste momenten.

Meraki Events & Styling

Een weddingplanner die een totaalplaatje wil aanbieden. Van planning & coördinatie tot de volledige styling met bloemen, rentals en drukwerk is mogelijk. Voorliefde voor huwelijken met veel natuurelementen, zachte kleuren en gezellige koppels.

MNT2B

Stressloos genieten van jullie verloving? Komen jullie handen te kort bij de organisatie van jullie huwelijksdag? Of zijn jullie op zoek naar een ceremoniemeester of weddingplanner om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken van de eerste tot de laatste minuut? Dan ben je bij MNT2B aan het juiste adres!

Moments & More Events VOF

Om dat elk moment een bijzonder moment is! Van A tot Z of G, I, S en T. Het maakt niet uit, ik doe het allemaal met de grootste zorg en heel mijn hart.

Perfect Celebrations

A Day to Remember! Gefeliciteerd! U gaat trouwen of een feestje geven. Maar weet wellicht niet waar te beginnen, welke budgetten er gemoeid zijn of heeft een beetje professionele hulp nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Professioneel Weddingplanner, Wedding Professional, Ceremoniemeester.

Phaest Weddings

Eén van de mooiste dagen in jullie leven staat voor de deur! Je eigen bruiloft organiseren is een geweldige ervaring en ik ben met veel plezier jullie gids bij het creëren van een persoonlijk huwelijk met unieke stijl.

Planned 4 You Wedding & Events

Zijn jullie nog op zoek naar een weddingplanner, ceremoniebegeleider (ceremoniemeester vinden wij zo een 'stijf' woord), een wedding stylist voor de aankleding van jullie feest en/of een leuke openingsdans, neem dan zeker contact met ons op! Met veel passie en goesting helpen we jullie droomdag realiseren!

Pop the question

Pop The Question - wedding & event creations

Project S. Weddings & Events

Hallo! Bij Project S. Weddings & Events kan je terecht voor zowel de planning als de styling van huwelijksfeesten, privé-feesten en bedrijfsfeesten. Elk evenement is anders, daarom stellen wij per aanvraag een persoonlijke offerte op. Deze offerte wordt gebaseerd op jouw noden en wensen na een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem gerust een kijkje op onze website, wij kijken alvast uit naar een fijne samenwerking!

Sense for sparks

Sense for sparks geeft mee vorm aan jullie feest en begeleidt bruid, bruidegom en de gasten tijdens de bruiloft!

ShiningMoon_Weddings

Internationaal gediplomeerde weddingplanner & ceremoniemeester. BWPN member Disneyland Paris Fairytale Wedding Tenerife Adeje Beach Wedding Turkije Events on Yachts NL - ENG - FR

Vievent

De visie van Vievent 1. We willen MEE-MAKEN: we zijn crafters, vormgevers, sfeermakers en organisatoren. 2. We denken niet in een one-off voor 1 feest, we denken CIRCULAIR voor onze planeet: we houden van ecologische materialen, lokaal, seizoensgebonden, upcyclen, delen en herbestemmen. 3. We zijn meer dan één bedrijf, we werken aan een ECOSYSTEEM van partners en leveranciers die dezelfde waarden delen.

YOUnique Events

YOUnique ontfermt zich over jouw feest van A tot Z en werkt het af tot in de puntjes. Met heel veel passie, perfectie & een brede glimlach sta ik steeds paraat. Na een 1ste gesprek tracht ik de kennis te vertalen naar een eerste voorstel. Nadien zetten we alles op alles om er een YOUnique dag van te maken! En voor jullie is het dan: loslaten en genieten.