Base de données des prestataires de mariage professionnels.

 

Un mariage est le résultat d’une coopération efficace entre plusieurs fournisseurs. Ces entreprises travaillent en sous-traitance et aident vous de réaliser le mariage parfait. En résumé, si vous faites recours à un fournisseur de mariage, vous pouvez vous concentrer sur votre partie du travail. Découvrez ici les entreprises spécialisées.

Wedding Venue


Une décision cruciale que tous les fiancés doivent prendre, est celle du lieu de mariage. Un wedding venue signifie plus qu’un endroit pour se marier, il détermine la sphère du grand jour. Quand les invités arrivent, il est important qu’ils soient impressionnés et qu’il y ait une ambiance agréable. Découvrez ici quelques lieux de mariage mémorables qui garantissent des mariages de rêve.
De Lage Vuurse

De Lage Vuurse is een heel gezellige feestzaal o.a. voor huwelijksfeesten tot 150 personen. Sinds 2008 baten Joke en Christophe de feestzaal uit. Joke als chef-leidinggevende, Christophe als sales-zaalverantwoordelijke. BBQ's en hippe walking dinners zijn zeker een aanrader in De Lage Vuurse. Menu's, buffetten, streetfood, … allemaal mogelijk en persoonlijk samen te stellen tijdens een bezoekje aan de feestzaal.

Eventroom

De Eventroom is een moderne zaal van 350 m² met een ruime patio van 100 m² met buitenbar, een gesloten keuken, een professionele toog, een klankinstallatie en een ruime parking. Het biedt u een state-of-the-art infrastructuur in een modern en trendy interieur. Techniek en meubilair dienen steeds bij ons afgenomen te worden. Maar je kan bij ons ook terecht al het andere. Wij zorgen steeds voor een volledig gepersonaliseerd feest naar de dromen en budget van de trouwers.

Hof ter Meyghem

Eigentijdse feestzaal met eigen catering voor events tot 200p. Aangelegde receptietuinen, ruime parking, airco, ...

Kioskafé

Een feest in Kioskafé maakt gegarandeerd een blijvende indruk op je gasten. Alles kan op deze alternatieve locatie; van een swingend dansfeest in de gerenoveerde hoeve tot een intieme trouwceremonie in de grote tuin. Eigenaars Miche en Joost zetten 100 procent in op feestbeleving. Originaliteit, no-nonsense en gezelligheid zijn de sleutelwoorden in het feestconcept dat ze samen met jou bedenken.

Munchenhof

Munchenhof beschikt over een grote zaal voor huwelijken, bedrijfsfeesten, communies,... met een maximale capaciteit van 500 personen. Daarnaast zijn er ook een aantal kleinere zaaltjes, waaronder zaal Lilium (max. 80 personen, voor kleinere bijeenkomsten of privégelegenheden. Een ruime privé parking is voorzien. Netjes aangelegde wandelpaden geleiden u via de tuin naar de feestzalen.

Opera Ballet Vlaanderen

De historische salons van Opera Ballet Vlaanderen in centrum Gent, Schouwburgstraat 3, vormen het gedroomde decor voor uw heugelijk dag. Een professioneel team begeleidt je van A tot Z en werkt samen een preferentiële cateraars.

Salons Magnus

Classy herenhuis aan Albertpark te Antwerpen. Huwelijksfeesten tot 150 personen.

Waerboom

Eerlijk - heerlijk- af - Eerlijk: een professionele begeleiding, wij denken mee en zoeken de ideale en realistische oplossing, goede afspraken - Heerlijke huiskeuken met topingrediënten: wij koken nog echt! - AF: overnacht ter plaatse en zorg voor de ideale 'afterbrunch' en wellness ervaring bij Waer Waters

Zilte Zoen Feestlocatie

Een van de prachtigste locaties betreft feestzaal & Event locatie in België. Serveren Hier culinaire gerechten op sterren niveau in een gemoedelijke sfeer en in een zeer luxueuze locatie. huwelijk/seminarie/verjaardagsfeest/enz.. Eigen catering, huur enkel locatie niet mogelijk. www.ziltezoen.be